wicked little town


the unnecessary feelings
20 Ιανουαρίου, 2008, 9:59 μμ
Filed under: kaleidoscope, socializing

Ένα πόστ ολίγον τι καθυστερημένο, με την κυριολεκτική έννοια του όρου, μιας και αναφέρεται στα προσφάτως περασμένα Χριστούγεννα.

Τα unnecessary feelings ή αλλιώς τα άχρηστα συναισθήματα προκαλούνται από άχρηστα γεγονότα, όπως για παράδειγμα είναι οι χριστουγεννιάτικες διακοπές. Το να παρακολουθεί κανείς ομάδες ανθρώπων, παρέες, ζευγάρια, οικογένειες κτλ., με κάποιον τρόπο ενεργοποιεί την εμφάνιση κάποιων ορισμένων άχρηστων συναισθημάτων και σκέψεων.

Σε μένα προκαλεί την εξής σκέψη : «Μήπως είμαι UFO?». Αυτή η εναρκτήρια ερώτηση μπορεί να οδηγήσει ένα άτομο σε μια επακόλουθη παρόλα αυτά τραγική μελαγχολία, βασισμένη σε σκατένιους λόγους. Διότι έχοντας κανείς υπόψιν του ότι η παρούσα (στην προκειμένη περίπτωση προ ενός περίπου μήνα) κοινωνική τάση και «mood» είναι λίγο έως πολύ βασισμένη στο «περνάμε τις κορυφαίες στιγμές του χρόνου», μια αντίστροφη και αντίθετη δράση σχηματίζεται.

Όσο πιο χαρούμενος φαίνεται να είναι κάποιος, τόσο χειρότερα αισθάνεσαι την ανάγκη να νιώθεις. Όντας λοιπόν κανείς «αναγκασμένος» να μην γελά, να μην ενθουσιάζεται, οδηγεί τον εαυτό του σε ασύλληπτες φόρμες κατάθλιψης και ψυχο-αντικοινωνικών συναισθημάτων.

Το σημείο μηδέν στον πάτο όλων αυτών είναι χωρίς αμφιβολία η παραμονή της πρωτοχρονιάς, με αποκορύφωμα την κατάσταση στην οποία αλλάζει κανείς χρόνο κλαίγοντας/ ή όντας πραγματικά «διαλυμένος»  στο κρεβάτι του! Συγχαρητήρια μπορείς να είσαι βέβαιος πως εισήλθες στην καινούρια χρονιά με τα χειρότερα συναισθήματα! Διπλό bingo!

 


3 Σχόλια so far
Σχολιάστε

1ον. Ναί, είσαι (σσ. ΟΥΦΟ).
2ον. Αυτά τα unnecessary feelings και για μένα είναι … http://www.youtube.com/watch?v=cTtxruV9vgc
3ον. Πες μας κάτι καλύτερο τώρα για την εξεταστική να γουστάρουμε. Άντε, κούνα λίγο τον κώλο σου!!!

Σχόλιο από Οxotnic.nl

με την έννοια που μου το έλεγε και ο καλφόπουλος; :Ρ
περίμενε ανυπόμονε, ετοιμάζω ειδικό αφιέρωμα!

Σχόλιο από kissogram

Roisin Murphy for the win!

Σχόλιο από brightbitebyalex




Σχολιάστε